Fender Classic 60s Jazz Bass MIM bass guitar

July 29, 2021, 12:36 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Classic 60s Jazz Bass, tökéletes 60s reissue. Ez a mexikói Fenderek csúcsa, semmi köze a Standard JB-khez, ráadásul a széria első évéből, 2001-ből. Ekkoriban még USA szerelékekből az USA gyárban rakták őket össze, csak a famegmunkálás zajlott Mexikóban, lásd: myguitars4u.com/
Kétdarabos éger test, vintage lakkozás, slab board, nagytömegű vintage (fordított menetes) kulcsok, vintage húrláb, ujjtámasz, vasak, stb. Hibátlanul működik, külsőleg is megkímélt. Kipróbálható Budapest, 9. kerületben Posta, alku, csere és beszámítás sajnos nem játszik, hacsak nem vinnéd el kb. aug. 5-ig; ez esetben egy tizessel olcsóbban (210 000Ft-ért) adom.
Az eladás oka csupán, hogy pénzhiányban szenvedek.
(A hirdetés szövegét és képeket az előző hirdetőtöl másoltam át, akitől 2 éve vettem ezt a csodás hangszert. Az állapota pont olyan, mint az akkori képeken, (ezért azért nem akartam csinálni képeket, amik sokkal rosszabb minőségűek lennének))

Megköszönöm, ha e-mailben érdeklődsz, vagy facebookon is felvehetsz, annak mégjobban örülök. (Technikai okok miatt telefonhívásokat nem szívesen bonyolítok)
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »