Guild Savoy jazz guitar

July 29, 2021, 12:01 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Na, ezt nem gondoltam volna. Mint a Moldovánál a parasztbácsi a repülőn. Az a helyzet, hogy az a gitározási része az életemnek, ami még reálisan működni fog, a jelenleg a tulajdonomban lévő hangszerekkel megoldható, Joe Pass meg már soha nem lesz belőlem. Amúgy ez a legjobb, legkényelmesebb gitár, ami valaha a kezemben volt, pedig volt pár sokmilliós is köztük. A floating DeArmond pickupnak köszönhetően erősítve is az egyik legjobb öreg jazzgitár hang, amit hallottam valaha is (jó, eredeti, amerikai ilyen Guild-em nem volt, de az nem is ennyibe kerül).

2017-es koreai gyártás, rózsafa fogólap (az újakon már Pao Ferro van), tömör fenyő fedlap. A koptatón még rajta van a fólia, ami ugyan így ronda, de legalább a koptató nincs összekarcolva. (Ez is azt mutatja, kb. mennyit használtam sajnos. ) Keménytok (gyári). Plusz egy készlet 12-es GHS köszörült húr (az van rajta is). Nem postázom, az ár fix, adásvételi szerződéssel. Kipróbálni Érden lehet, de jazzgitár kombóm már nincs. Csere, beszámítás, részletfizetés nem lehetséges.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »