Audient ID14 hangkártya audio interface

June 14, 2021, 8:30 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Audient ID14 hangkártya


A nagyformátumú pultok hangminősége

Az Audient iD14 audio interfész kompakt méretben hozza vissza a nagyformátumú Audient pultok minőségét. JFET DI bemenet, a konzolokból származó mikrofon előerősítő, kiváló konverterek, valamint a ˝ScrollControl˝ technológia mind hozzájárul ahhoz, hogy ne csak jó minőségben, de gördülékenyen és kényelmesen tudjunk alkotni, rögzíteni, használjunk PC vagy OSX rendszert.
Audient ID14 hangkártya




A két analóg be-és kiemeneten, valamint a külön címezhető két fejhallgató kimeneten túl az iD14 képes lekövetni bővülő igényeinket: amennyiben több bemenetre lenne szükségünk, az ADAT illetve S/PDIF optikai csatlakozón keresztül egészen 10 inputig tudjuk bővíteni.

Amennyiben már ekkora rendszerben gondolkodunk, a késés nélküli monitorozás és routolás korántsem könnyű feladat - az iD14 ezt a problémát a beépített DSP-vel oldja meg, mely által a szoftveres felületen gyorsan, egyszerűen és szabadon megadhatjuk az általunk kívánt routing paramétereket. A DSP-nk hála ez szinte 0ms alatt megy végbe, így precízen monitorozhatunk igényünk szerint.
JFET DI és A osztályú mikrofon előerősítő

Az iD14 JFET DI bemenetet kapott, mely a klasszikus csöves erősítők bemeneti szekcióját imitálja, de azóta lényegében saját ˝jogot˝ szerzett magának. A JFET áramkör előnye, hogy a felharmonikus szegény forrásoknak (mint az elektromos gitárok, baszusgitárok) gazdagítja a felharmonikusait, így jóval könnyebben érvényesülhetnek a mixben.

A DI bemeneten túl az iD14-ben két A-osztályú mikrofon előerősítőt is találhatunk, mely megegyezik a nagyformátú pultokéval. Ez a két tényező kombinálva a kiváló minőségű 24-bit/96kHz felbontású konverzióval, páratlan minőségű felvételeket eredményez.
Virtuális görgő a paraméterek gyors és pontos kezelésére

Csupán egy gombnyomás és az iD14 hangerő encoder-e egy virtuális görgövé változik, hála a ˝ScrollControl˝ technológiában. Lényegeben a DAW-unkban bármilyen paramétert azonnal kezelhetünk, mely fölé az egéret visszük.

Ráadásul az iD gombot is annak a funkciónak címezhetjük, melyet a legtöbbet használjuk, legyen az DIM, CUT, Polarity Reverse, Mono Sum, Talkback és Cue Mix monitoring.
Specifikáció: iD14
Kompatibilitás Windows, Mac
Csatlakozó USB 2.0
Digitális bemenet ADAT, S/PDIF (Optical Toslink)
Analóg bemenetek 2
Mikrofon bemenetek 2
Analóg be- és kimenet 2 x 2
Összes be- és kimenet 2 x 2
Fejhallgató kimenet 2
Legnagyobb mintavételi frekvencia 96kHz
Legnagyobbb mintavételi bitmélység 24 bit
Word Clock Nincs
Hardver (DSP) effektek Monitoringhoz
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »