Gibson 1996 Les Paul Studio Lite electric guitar

April 6, 2021, 10:45 pm

Acceptable [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó egy 1996-os, kék színű Gibson Les Paul Studio Lite. Az elmúlt 25 év alatt rákerült pár kopás és karcolás, eleinte (az előző tulajdonosnál) rendesen használva volt (koncertek, turnék, jól be lett játszva), de az utóbbi pár évben már nem hagyta el a szobát, a felületi dolgokat leszámítva elég jó állapotban van, és persze pazar a hangja. EMG 81-85 került bele, ami metalon kívűl bluesban is elég ütős. A húrláb Schaller görgős húrlábra lett cserélve és Schaller a strap lock is rajta. Volt rajta egy Roland GK-3 is, de ennek már csak a helye látszik. Lehet valakinek zavaró, de csak a 2 hangerőpoti van bekötve. Természetesen Made in USA. Ahogy mondani szokták, ˝ebben még van anyag˝, van súlya a mahagóninak. Egy bundozás lehet, hogy ráférne, de talán elég lehet egy csiszolás/síkolás is. A pickupkapcsoló nem a legtökéletesebb - működik, de idővel lehet, hogy cserélni kellene.

Budapesten, a 7. kerületben, a Király utcai villamosmegálló közelében lehet megtekinteni, kipróbálni. Gitárerősítőm sajnos nincs, keverőn/stúdióhangfalon lehet kipróbálni.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »