Marshall JTM 60 guitar combo amp

March 20, 2021, 12:10 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó egy Marshall JTM 60 csöves 60 wattos , 2 csatornás erősítő . A kombóba 1db 15 colos /nagy méretű / Celestion Heritage hangszóró van.
Rendkívül jó hangú cucc sok szolgáltatással,pl 2 fajta effekt-loop...zengető....hátulján presence gomb....kimenetek... A kombó Marshall szervízben rendszeresen karban volt tartva ,....műszakilag teljesen rendben van, megbízható strapa bíró cucc. Külsőre is nagyon jó esztétikai állapotban van,szinte újnak látszik.....nincs lestrapálva vagy agyonhajtva. A bost csatija olyan jó hogy pedálok nélkül is megállja a helyét ,akár még egy rock zenekarban is. Minden műfajban jó....beleértve a jazzt is...talán a metál az már túlzás....Nagyon nagyot szól .A hangja akkor jön meg ha a vége legalább 4órára fel van tekerve.....a bost csatin van gain és volume is ...így hallkan is tud szépen szólni. Van hozzá egy profi szivacsozott huzat is, erős anyagból, amelyik tökéletesen megvédi szállítás közben.Kecskeméten lakik, itt lehet hangosan kipróbálni. Eladás oka: gyüjtemény létszám leépítés....
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »