Guitar amps and combos » Acoustic guitar amplifier » Gallien-Krueger »     |   ALL from Gallien-Krueger »

Gallien-Krueger 200 mv acoustic guitar amplifier

FOR SALE

Item number: "528586"   Day before yesterday, 3:30 pm


Report abuse : Report the problematic ad->
Condition : Good condition [used]

Advertiser : Flór Gábor TOP100 #5
Town : Érd | Map ->

Price: € 502
180 000 Ft
Favorite: Add it to favorites
 
Valószínűleg megőrültem, mert eladom ezt a ritkaságot. Ezt nem szokták eladni. Írtam róla egy cikket, akit érdekel, mi ez, olvassa el: open the URL
Adom hozzá az állványát is, de csavart kell hozzá szerezni (az erősítő oldalába kellett csavarni, és úgy akasztani a kampóba), mert az elnyíródott az idők során, és így nem használható (de megvan, csak nem jó, egy új menetes részt kell bele vágatni). Egy szűkre sikerült varratott táskát is adok hozzá, ha valakinek van türelme 1 cm toldást betenni, lesz egy pöpec táskája. Így is bele megy, mert ahol szűk volt, elszakadt, de azért így nem szép. Ha nem kell az állvány, akkor 10000-el olcsóbb a cucc, mert ez egy praktikus masszív kis állvány, bármire el tudom használni.
Az árról: tudom, néha (bizonytalan állapotút, és igen ritkán) lehet kapni ennél olcsóbban az ebayen, vagy máshol, aki olyat szeretne, nyugodtan vegye meg azt. Ez viszont ennyibe kerül.
Kipróbálható Érden, nem szívesen postázom, de ha valaki nagyon akarja, saját felelősségre, előre utalás és plusz szállítási költség kifizetése esetén lehet róla szó.
This user accept offers only from registered members. Thank you for appreciate it.
Login or Register
Nobody uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »