Fender The Trapper Fuzz distrotion

October 23, 2020, 2:03 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladásra kínálom szeretett Fender pedálom multira váltás miatt (már megvan a multi köszi). Kialakítása miatt igazi board-barát pedál, jól is néz ki, a hangja meg........maradjunk annyiban, hogy ha lesz ebből a szériából Multi akkor nagyon gyorsan leváltom azt amit vettem ;) !
Nem akarok litániát írni, minden fent van róla a neten, de egy pár szót megérdemel.

A trapper nagyon hozza az oldshool fuzz soundot. Van rajta octave kapcsoló, így tulajdonképpen octafuzz pedálként is funkcionál. Ezt a funkciót igény szerint ki tudod kapcsolni az octave kapcsolóval, két külön fuzz csatorna amit a select kapcsolóval váltogathatsz, true bypass. Sok hangkarakter van ebben a pedálban, ki se tudtam nagyon használni. Minden funkciója működik, szinte új állapotban, gyári dobozával és tartozékaival plusz adapterrel adom.

Lealkudtam helyetted, és elég türelmes vagyok, hogy kivárjam a megfelelő vevőt :) . Csere semmiképp sem semmire (tényleg semmire)! Beszámítok Dave Hunter - A gitár (Útmutató zenészeknek), vagy Tony Bacon - Basszusgitárok Könyve című könyveket (csak ezeket, semmi mást köszi) értékegyeztetéssel.

Posta, foxpost megoldható a vevő felelősségére és költségére előre utalást követően, de a személyes átvételt jobban preferálom (gyakran járok Csévharaszton, Vasadon és Monoron, a felsorolt településekre el tudom vinni megbeszélt időpontban, Budapesten csak a XVI, XVII, XVIII és XIV kerületekbe viszem el). Egyéb szállítási opció is játszhat, de azt beszéljük meg (annak függvényében változhat az ár is).
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »