Ibanez Backstop Chrome accessories

October 27, 2020, 10:22 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó egy igen ritka eredeti Ibanez Backstop kiegészítő!
Steve Vai gitárjaiban szinte mindegyikbe megtalálható ez.
Tökéletesen működik, semmi baja nincsen!

Hogy mire is való...

Pontos visszatérés a hangmagassághoz - a gitárhúrok és a tremolo rugók közötti feszültségkülönbség kompenzálásával a Back Stop minden alkalommal visszahozza a tremolót a tökéletes hangmagassághoz.

Egyszerűsített hangolás - a Back Stop stabilizálja a tremolót, így a gitár gyorsan hangolható, nincs szükség újrahangolásra.
Hangolás közben a húr hajlítása: - a húr meghajlítása nem teszi a többi húrt lapossá, mint a hagyományos tremolo rendszernél. Ez lehetővé teszi hogy egy nyitott húr elérését, miközben más hangokat hajlít. A hajlított hang és a nyitott húr is összhangban lesz.

Stabilitás hangolása - a Back Stop rögzíti a tremolót a helyén, így a gitár hangolásban marad akkor is, ha húrt szakítasz el. Ez a funkció fontos az élő előadásban, lehetővé téve az előadás (vagy legalább a dal) befejezését anélkül, hogy újra kellene hangolnia, át kellene alakítania vagy gitárt kellene váltania.

Az ára azért ennyi, mert mindössze 1987-1989 között gyártották, aztán megszűnt, és akinek van az eladja ilyen 200-300€ közötti áron.
Egész világon egyedül én árulok ilyet jelenleg.

Személyesen átvehető nálam, illetve postázom bárhova, EU-n belül is!

Szép napot!
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »