Vox Cambridge50 guitar combo amp

April 29, 2021, 11:12 am

Brand New
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

VOX Cambridge50 modellező gitárkombó

A közelmúltban készített jó minőségű, 12 collos hangszórókkal szerelt, 50 W-os erősítők nagy népszerűségre tettek szert. A VOX most egy faládába épített, 12 collos hangszórókat meghajtott 50 wattos gitárerősítő bevezetésével csatlakozik a piachoz.

A VX50GTV fő áramkörét felhasználó Cambridge50 erősítő modellezését a faládához optimalizálták, a nagy érzékenységű erősítőt pedig egy új modellre cserélték le.

A VET Modeling technológia High Gain-je és tiszta hangja, valamint a fa láda kiemelkedővé tette a Cambridge50 megszólalását. Az erősítő a legendás AC hangtól a kortárs High Gain-ig bármilyen hang előállítására alkalmas. Emellett a LINE bemenet lehetővé teszi más források, például billentyűzet, akusztikus gitár, stb. jelének fogadását is. A Cambridge50 kiváló minőségű erősítő hangok széles skáláját kínálja.

A VET (Virtual Element Technology) technológia a mai napig a legpontosabb erősítő modellezési eljárás. A klasszikus amerikai és brit csőves erősítőkben alkalmazott áramköri elemek alapos elemzésével és a tapasztalatok alapján megalkotott Cambridge50 csúcsminősége minden idők legáhítottabb csőves erősítőit idézi!

A Cambridge50-ben az AC30S1-ben is megtalálható Celestion VX12 hangszóró kapott helyet. A kivételes képességű VX12 könnyedén biztosítja a Cambridge50-től elvárt hangot.

A direkt kimenetet és a fejhallgató kimenetet kiváló minőségű hangszóró-emulációs áramkör hajtja meg. A fejhallgató kimenethez közvetlenül felvevőt csatlakoztatva kiváló minőségű felvétel készítésére is lehetőség van.

A VET modellezés hangjain kívül, a beépített Nutube torzítást és kompressziót biztosít. Ha a Cambridge50-et a beépített USB-n keresztül számítógéphez kapcsolja, az USB felvételi funkció lehetővé teszi a Nutube áramkör által gazdagított gitárhangzás felvételét.

A Tone Room Editor/Librarian szoftver használatával az erősítő modelleket vagy effekteket szerkesztheti és minden egyes paramétert pontosan testreszabhat. A Re-amping akkor is működik, ha a Cambridge50 a számítógéphez van csatlakoztatva.

Teljesítményerősítő kimenet: Maximum kb. 50 W RMS @ 4 Ohm
Erősítő modellek: 11 (10 + Line)
Effektek: 8
Preset program: 11
User program: 2 (A VFS5 lábkapcsoló használatakor a User programok száma 8-ra nő)
Bemenet/Kimenet: INPUT csatlakozó, fejhallgató csatlakozó (beépített hangszóró emulátor), AUX IN Jack, FOOT SW aljzat, USB (B típusú) port
Elektroncső: Nutube 6P1
Hangszóró: Celestion VX12 (12 coll-os, 4 ohm-os)
Jelfeldolgozás:
A/D konverzió: 24 bites
D/A konverzió: 24 bites
Mintavételi frekvencia: 44,1 kHz
Tápellátás: AC adapter (DC 19 V)
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »