Trace Elliot Supertramp halfstack amplifier head and cabinet

September 11, 2020, 11:31 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Trace Elliot Supertramp fejláda eladó. Az elpusztíthatatlan, 100 wattos, háromcsatornás Supertramp fej igazi kultikus cucc; egyike a legjobb előfokcsöves fejeknek, hiszen a csilingelő clean mellett zseniális torzított hangokat is tud, mindez pedig egy abszolút felhasználóbarát méretű és súlyú dobozba varázsolva. Természetesen Made In England, ahogy a 4x12-es, Celestion G12L hangszórókkal töltött gyári ládája is. A fejhez lábkapcsolóm sajna nincs (de kábé bármilyen sztenderd kétgombossal működik), de adom vele a gyári védőhuzatot. Mind a fej, mind a láda tökéletesen működik: a ládán akad néhány plezúr (lásd a képeket), a fej viszont külsőleg is hibátlan.

A fej és a láda csak együtt eladó. Csere nem érdekel, alku nincs. A cucc Verőcén van, Budapesttől kb. 40 kilométerre. Nekem se kocsim se jogsim, tehát szállítani alapesetben nem tudom, de ha ezen múlik, szívesen segítek valami megoldást találni az ügyre.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »