Marshall JCM2000 TSL60 + 1936 amplifier head and cabinet

May 22, 2020, 6:47 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó egy Marshall JCM 2000 TSL60 full csöves fej, új origi Marshall zengető (Accutronics ami eleve van benne) cserélve benne. Ez a széria nem egyenértékű és nem összetévesztendő a TSL100-as szériával ami egy időben gyárilag alaplap hibás volt (bias mászott el), a TSL60-al tehát ezzel amit árulok sosem volt gond. Csak a ládával együtt adom el ami egy ÚJonnan vásárolt birs fából készült 2x12 Marshall 1936, Angol gyártmány, nem kínai mdf marshall, szerintem nem kell bemutatni.
Méreg drága új csövek vannak a fejben, mert amikkel kaptam azok hulladékok voltak, tehát ez is meg van oldva, nem kell vele szórakoznod, ha megveszed + kicseréltem két kerámia kondenzátort rajta így tovább fogja bírni a gépezet nagy hangerőn használva is. A csövek nagyjából 70.000 Forint értékben díszelegnek benne a számlát is adom hozzá ha kéred meg a dobozokat is. Tehát ráköltöttem nagyjából .... sokat és most eladom. Ki lehet próbálni elég menőn szól, kicsit hangos nekem az itthoni gyakorláshoz.
Esztétikailag és műszakilag is hibátlan állapotú mind két termék.

Aki megkérdezi, hogy ezt tudnám e postázni, annak pedig a pszichológust javaslom. Érdemes érte autóval jönni, szépen vigyázni rá, mert marha jól néz ki.

CSERE csak Gibson SG vagy Les Paul, vagy Olyan Fender ami gyárilag Humbuckerrel vam szerelve.

read the test »
Full points in the review: 9.2 ponits



You can read all the reviews from our members here »



Special offer

Ampeg SVT-410 HE
Ampeg SVT-410 HE