Mayones Regius Gothic + Fluence KSE electric guitar

May 31, 2020, 4:31 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Sziasztok!

Eladó stílusváltás miatt egy Mayones Regius Gothic, lengyel gitármanufaktúrában készült gitár. Mind a háta, mind a fedlapja natúr, nem lakkozott, nem selyemfényű. Átmenő nyakas, 11rétegű fából készült a nyak, a test és a fedlap kőris, a fogólap ében, 3 rétegű binding a testen, nyakon, fejen. Nagyon könnyű, a nyaka könnyedén játszható,24 extra jumbó érintő. Nincs pozíciójelölő a fogólapon, csak pontok a nyak oldalán. Hipshot satus kulcsok. Gotoh floyd rose tremoló. Jó állapotú, csak a hátán van felül minimális kézzel érezhető övcsat-nyom (nem igazán látszik), és a pickupok alatt ahol az ujjadat leteszed, látszik egy kis kopás (már így vettem).

Több info a gitárról itt: mayones.com/

Az eredeti EMG hangszedő ki lett cserélve Fishman Fluence Killswitch Engage szettre, úgyhogy a push-pull hangszín poti most az aktív pickup hangzás helyett passzív, a hangerő potméter pedig single coil hangzást csinál. A pickupokról bővebb info: www.fishman.com/ (csak a szett új ára 230 euró).

Jár a gitárral az eredeti Hiscox keménytok és eredetiségigazolás.

Mivel elsősorban eladni szeretném, csere nem játszik, beszámításra érdekelhet 22bundos, juhar fogólapos Fender Strat, Gibson vagy Epiphone Flying V vagy Explorer, Gibson Junior vagy Special, minőségi humbucker szett. Bpen előre egyeztetett helyen és időpontban megnézhető, kipróbálható (kérlek, csak komoly érdeklődők keressenek).

Kösz, hogy elolvastad! Üdv
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »