Marshall 2061X guitar amplifier

February 10, 2020, 10:47 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Az erősítő jó esztétikai és szintén jó műszaki állapotban van. Az elmúlt évben nem volt használva külföldre költözés miatt.

A két csatornás erősítő az 1967 és 1973 között gyártott fullcsöves 2061-es `Lead and Bass` modell kézzel készült autentikus újrakiadása.

Egy 20W-os kompakt ‘small box’ vintage fej-ről van szó. A hangzást kettő ECC83 előfokcső biztosítja, valamint két EL84-es végfokcső.

Az erősítőnek mély, meleg és természetes hangja van alacsonyabb hangerőkön. A két csatorna közül az egyiknek melegebb a másiknak egy kicsit hűvösebb hangja van. Mindkét csatornának van egy alacsonyabb és egy magasabb érzékenységű bemenete, melyek patchelhetők, valamint a hangerőt és tone-t külön lehet állítani mindkettőn.

A kisebb teljesítmény lehetővé teszi, hogy az erősítőt jobban meg lehessen hajtani és egy nagyon kellemes és exkluzív torzítást érhessünk el.

Specifikációk.:
Modell.: 2061x
Kézzel készült
20W
Két csatorna, amik patchelhetők (Lead and Bass)
Két bemenet mindkét csatornán (Magas és alacsony érzékenység)
Állítható Volume és Tone mindkét csatornán
2 x ECC83 preamp és 2 x EL84 power-amp

Van hozzá egy tartozék hordtáska, illetve planet waves patch kábelt is adok hozzá.

Csere, beszámítás nem érdekel. Az erősítő Üröm-ön (közvetlen a III. kerület mellett) kipróbálható. Ha szükséges, szállításban tudok segíteni Budapesten és vonzáskörzetében, bár a fej maga csak 10kg és a hordtáskával akár gyalog is el lehet vinni biztonságosan
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »