EHX East River Drive overdrive

November 6, 2019, 1:06 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Gyűjteményből eladó egy szuper, új, gyári állapotban lévő EHX East River Drive overdrive pedál.

Értelmes árajánlatokat szívesen fogadok.

Csere, beszámítás nem opció.

Új ára: 22900Ft, spórolj meg minimum 30%-ot. :)

Leírás:
Az Electro-Harmonix elkészített egy klasszikus overdrive pedált, ami a JRC4558 IC-re épül és az East River Drive nevet kapta. A JRC4558 chip bizonyára ismert az effektpedál rajongók és szakértők körében, mert jó néhány overdirve pedál ˝szíve˝ ez az alkatrész. Erre talán a legjobb példa az Ibanez TS-808 Tube Screamer.

Az Electro-Harmonixot folyamatosan kérésekkel ostromolták, hogy készítsenek olyan overdirve pedált, ami a JRC4558 chip köré épül. Így megszületett az East River Drive, amely eleget tesz ennek a kívánságnak. A Tube Screamerhez hasonlóan ez a pedál is szimmetrikus vágást használ.

Az East River Drive-ot booster pedálként is használhatjuk a DRIVE gombot minimumra állítva, és a TONE gombot a maximális magas állásra tekerve. Ha pedig a DRIVE gombbal fokozatosan adagoljuk a túlhajtást, a natúr, természetes overdive-os hangzástól a maximális zúzás felé haladunk. Mondhatjuk azt, hogy ez a pedál egy Tube Screamer klón? Nos, a két pedált egymás mellett mérve, nagyon hasonló értékeket mutatnak, talán a TS-808-nál a közép tartományban kisebb az erősítés.

Végeredményben az East River Drive nagyon természetes hangú overdrive pedál, kiválóan alkalmas arra, hogy egy tiszta erősítőnek kellően ˝piszkos˝ hangot kölcsönözzön, vagy akár más hang dimenziókba hajtsa azt, és mindezt egy meglehetősen barátságos árért teszi.

Forrás: Zenészmagazin
www.zeneszmagazin.hu

No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »