Fender Super Sonic 100 amplifier head and cabinet

August 14, 2019, 10:22 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

(2011. április 7.) - A Fender Pro Tube sorozatú Super-Sonic erősítőit széles körben elismerik, mint nagy teljesítményű, non-nonsense csőerősítőket, amelyek a Fender félreérthetetlen tiszta hangjait és kifejező modern, magas nyereségű hangjait képezik anélkül, hogy elfednék a a játékos gitárja. Az új Super-Sonic 100 fej, a Super Sonic 100 412 egyenes ház, a Super Sonic 100 412 egyenes ház és a Super-Sonic Twin combo professzionális szintű zászlóshajó erősítők és házak, amelyek a Super-Sonic vonal teljesítményét arénának méltóvá teszik. 100 watt, és számos ultrahanggal sokoldalú új funkciót mutat be.



A Super-Sonic 100 fej tökéletesen párosul a Super-Sonic 100 412 egyenes és a Super-Sonic 100 412 Slant házakkal. A Super-Sonic Twin kombónak kettős 12 hüvelykes Celestion Vintage 30 hangszórója van, és mindkét erősítő jellemzője:

· Új Fender automatikus előfeszítés-vezérlés, amely lehetővé teszi a kimeneti csövek egyszerű beállítását az ajánlott gyári beállításra és a ˝forróbb˝ vagy ˝hűvösebb˝ előfeszítés előnyére, mérőkészülékek vagy szerszámok nélkül.

· A Notch Tune vezérlő, amely lehetővé teszi a középfokú bevágás és a torzítás finomhangolását a különféle amerikai és brit erősítő hangok számára.

· A hátsó panel csillapító kezelőszerve, amely lehetővé teszi a ˝normál˝, ˝laza˝ vagy ˝szűk˝ hangszóró válaszát a meleg és laza, a szűk és fókuszált hangok között.

· Aréna / klub kapcsoló, amely csökkenti az energiafogyasztást 100 és 25 watt között, hogy megőrizze a nagy, nagy hangerősségű cső hangját az alsóbb klub-koncert hangerő mellett.

· Vintage csatorna a csillogó tiszta hangértékekhez, amelyek a Fender Twin Reverb és a Showman erősítőkből származnak, vagy az 1960-as évek korszakának Bassman erősítőjének vastag, ütéses hangjából.

· Égetőcsatorna éles töréshez és torzuláshoz változó összenyomással, vastagsággal és fenntartással.

· Egyéni Schumacher transzformátorok, csővezérelt Fender hosszú rugójú reverb, effektív hurok szintszabályozóval, amely szintén lábkapcsolóval működtetett fokozatként működik, fekete / ezüst és szőke / oxbodos kozmetikai kezelések, fedél és pedálpad-barát négygombos lábkapcsoló.

A Super Sonic 100 412 egyenes és a Super Sonic 100 412 Slant házban négy, 12 ˝-es Celestion Vintage 30 hangszóró, balti nyírrétegű szerkezet a megnövelt rezonancia érdekében, fekete / ezüst és szőke / oxblood kozmetikai kezelések, görgők és fedőlapok.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »