Marshall 2466 Vintage Modern 100W guitar amplifier

June 20, 2019, 3:18 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Sziasztok!

Eladásra kínálok egy Marshall 2466 Vintage Modern (Made In UK) 50/100W-os fullcsöves gitárerősítő fejet lábkapcsolóval. Az erősítő a klasszikus JTM45 modernizált, kétcsatornás változata 4 x ECC83 (12AX7s) előfok, és 4 x KT66 végfok csövekkel. Kapcsolható 50/100 W teljesítmény, effekt loop, reverb, master hangerő. Egy korbábbi, csöves erősítőkkel foglalkozó tulajdonosa moddolta: kapott egy külön bemenetet, ami kikerüli az előfokot, így modellezős cuccokból, multieffektből közvetlenül a végfokot lehet hajtani. Fantasztikusan szól, ezért is vettem meg, de finoman szólva is overkill:). A nálam töltött kb 4 év alatt csak párszor volt bekapcsolva itthon 50W-on 2-es hangerőn, egyszer levittem próbaterembe, ott már 5-ösre is fel lehetett tekerni... persze csak 50W-on:). A módosítástól eltekintve újszerű állapotban van, sérülésmentes kívül-belül, gyári huzat van rajta, így még a por se nagyon ment bele.

Jobb sorsra érdemes, ezért úgy döntöttem, hogy eladom... mert van szívem:) Július 7.-ig hirdetem, utána már nem lesz időm foglalkozni vele.

Az erősítő Budapesten személyesen átvehető, nem postázom. Kipróbálni nálam sajnos már nem lehet, mert a képen látható ládát eladtam alóla, és csak kisebb kombóim vannak. Csere és beszámítás most nem érdekel, ha további kérdésed van, akkor hívj, vagy írj!

Ennyiért ajándék, így ebből az árból alku már sajnos nincs.

Marshall 2466 Vintage Modern demo:
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »