Warwick X-treme 10.1 1000W bass guitar amplifier

December 1, 2022, 12:46 am

Acceptable [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó egy Warwick X-treme 10.1 1000W/4 ohmos basszuserősítő fej, a Warwick cég régi zászlóshajója. Szinte végtelen headroom, bitang dinamika és hangminőség jellemzi. Jár hozzá a képeken látható masszív fa rack és egy Soundking Al202mb lábkapcsoló.

Bővebb infó és kézikönyv: www.warwick.de

Ausztriában vettem még régebben egy stúdió kiárusításon. Innen származik pár használatból adódó karc a tetején, illetve ceruzás beállítás-jelölések, ezek látszanak a képeken.
Eladás oka, hogy méretei és súlya miatt nekem nehéz volt megoldanom a szállítását, és D-class cuccra váltottam. Azóta csak áll a szobában ahol meg nincs kihasználva.

Beszámítás/csere érdekelhet Darkglass Alpha Omega (akár Ultra) pedálra, illetve értékegyeztetéssel Trace Elliot 210 / 410 / 412, illetve Prolude KO115 ládákra. Esetleg RTX 3060 Ti körüli teljesítményű videókártyára, szintén értékegyeztetéssel.

Helyileg Tatán található. Járványhelyzetre való tekintettel nálam jelenleg nem lehet kipróbálni, helyette komoly érdeklődő esetén a környéken viszont házhoz tudom vinni hogy bevidd és próbálgasd kedvedre amíg én kint várok :) Ha messze laksz, bár nem egy könnyű masina, posta is megoldható lehet, kitalálunk valamit.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »