Ibanez EDB600 Ergodyne bass guitar

June 26, 2019, 9:03 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladnám/cserélném Ibanez EDB600 Ergodyne típusú basszusgitáromat.

Amit tudni érdemes róla:
⁃ 2001-es, koreai gyártmány, kifutott széria, igazi ritkaság. Kora ellenére szép, megkímélt állapotban van, használatból eredő kopások találhatóak rajta. 3 éve van az én tulajdonomban, ez idő alatt hű társam volt, vigyáztam rá, sok próbát és koncertet megjártunk.
⁃ Aktív elektronika, két passzív bartolini humbi hangszedő (no elem, no hang), jelenleg 65-135 húrok vannak rajta, dropA# hangolásban, igazi kis metál dög hangja van.
⁃ Az Ibanezekre jellemző vékony nyak és enyhén ívelt test miatt extra kényelmes a játék rajta.
⁃ Durván fél éve járt hangszerésznél, a bundok ekkor lettek polírozva, illetve a húrvezető nutok is szélesebbre lettek reszelve a vastagabb húrok miatt. Nyak és oktáv beállítás is ekkor volt rajta utoljára.
⁃ A gitár mellé jár az eredeti standard húrvezető, az eredeti pálca takaró fedél, egy egyszerű strap lock szett, illetve igény és felár esetén egy heveder és a képen látható narancssárga tok is.
⁃ Nem szeretném minden áron eladni, így az ár csak minimálisan alkuképes.
⁃ Csere esetében hasonló árfekvésű és állapotú basszusgitár érdekel, kicsi ráfizetés belefér. Ami első sorban érdekel: Epiphone Thunderbird, vagy Ibanez SR300 és SR500, de bármit szívesen meghallgatok, akár 5 húros basszer is szóba jöhet (de ismétlem, nem akarok tőle minden áron megválni)
⁃ Ha érdekel a gitár, akkor Zsámbékon lehet megtekinteni/kipróbálni, esetleg Budapesten is tudunk találkozni. Ha kérdésed van, inkább e-mailben keress, mert a telefont nem mindig tudom felvenni.
További képeket, hangmintát e-mailben tudok küldeni.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »