Laney TT412A guitar cabinet speaker

June 30, 2019, 2:08 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Laney TT412A gitárláda, 16 ohmos, 240 w-os. 4 db Celestion Vintage 30 60w-os hangszóróval szerelve. 1 db 6,3 Jack bemenet, 1 db 6,3 Jack kimenet további láda csatlakoztatásához. Masszív, nagyon jó hangú láda, annak aki szereti a V30 szórók hangszínét. Bolti kiállítási darabként vettem kb 5 éve, a műbőr bevonaton és a tolexen is kisebb horzsolások, szakadások vannak, ami csupán abból adódik, hogy az autóm csomagtartójába alig fért be, így sajnos minden ki-be rakodás nyomot hagyott rajta. Műszakilag kifogástalan állapotú. Futárral dobozban tudom küldeni, de a Pécs-Budapest vonalra eső településekre személyesen is meg tudom oldani a szállítást.
Azért adom el mert nem bírom emelgetni ezeket a nehéz motyókat. Ha V30 szórókkal szerelt ládát keresel, akkor ez a Te ládád! Gondolj csak bele, mit kaphatsz 80.000 Ft-ért amiben Celestion V30 van 4db? Nagyjából semmit, esetleg 4 db használt V30-at láda nélkül. Ez a Laney láda masszív, úgy dübörög benne a gitár, ahogy kell. Minden eredeti benne! Ha van ajánlatod, oszd meg velem is, hátha...
Köszönöm, hogy megnézted!
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »