Pedals » Distrotion » Kasleder »     |   ALL from Kasleder »

Kasleder Syco Machine distrotion

INACTIVE AD

FOR SALE

--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---
Item number: "452419"   February 22, 2019, 8:19 pm


Report abuse : Report the problematic ad->
Condition : Like a new one [used]

Town : Paks | Map ->

Price: € 93
30 000 Ft
Favorite: Add it to favorites
 
--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---
Ő a ˝000˝ sorszámú darab!:) limitált széria volt. Brutál hangzás. Nagyon nem kell részletezni egy Kasleder pedált. Postázni tudom.
Csereajánlattal is megkereshetsz, akár be is számítok olcsóbb pedált, ha megtetszik valami.

Egy kis leírás amit találtam:
A pedál fejlesztése során a másik fő célunk egy olyan analóg effekt létrehozása volt, ami nem csak gitárerősítőn nyújtja a kívánt hangzást, hanem hangrendszerünk vonal bemenetére csatlakoztatva is megállja a helyét! A krómozott alumínium öntvény doboz két áramkört tartalmaz, egy torzítót és egy kórus effektet, melyek együttes használatakor kezdenek el teljes erővel dolgozni a dugattyúk (de természetesen külön-külön is csatasorba állítható mindkét effekt). A torzító áramkörrel önmagában is nagy torzítás érhető el, már szinte higain szövetű, de kisebb drive állásban egy kihajtott erősítő boostolására is van lehetőségünk, a hang kásásodása nélkül. A kórus áramkör lelke egy analóg (NOS) Panasonic MN3007 típusú vödörlánctároló IC, ez a kis integrált áramkör felel a meleg, telt kórus hangzásért. A pedál belsejében a panelon találunk egy kis trimmer potmétert, amivel állíthatjuk tetszés szerint a kórus effekt modulációjának gyorsaságát, ha a gyári beállítás nem felel meg az ízlésünknek.
Nobody uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »