Doepfer Dark Energy 2 analog synthesizer

February 16, 2019, 1:28 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Sziasztok!

Eladásra kerül Doepfer Dark Energy II - 100%-osan Analóg Semi-Modular szintetizátorom. Nagyon agresszív és vintage hangzás jellemzi. Rengeteg modulálciós opció van ebbe a látszólag is és egyszerű dobozba beleszerelve, kábel segítségével az input/outputokon vagy a nyákon lehet ezeket a változtatásokat elérni. A Doepfer oldalán részletesen le vannak írva a lehetőségek. Páratlan minőségű szerkezet, tökéletesen működő potik és input/outputok.
Jár hozzá az eredeti táp, eredeti monó kábel a hanghoz (kisjack - nagyjack). MIDI jelküldési opció adott. Több infóért irjatok vagy keressetek rá az eszközre.

Csere nincs kizárva és be is számítok más eszközöket, többnyire jobb minőségű poly szintetizátorokat (modul vagy billentyűs).

Kipróbálni Stúdiómban lehet, korrekt körülmények között I. kerületben, 18.00 óra után. Irányár 91.000 HUF (alkuképes). Új eszköz ára boltokban 148 500 HUF.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »