Sigma 000R-42 acoustic guitar

April 28, 2019, 5:46 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó a képeken látható Sigma 000r-42 akusztikus gitár. Első tulajdonos vagyok, 2013 decemberében vásároltam a hangszert, azaz 5 éves. Ez a modell jelenleg már nincs forgalomban. Tip-top állapotú, meg nem különböztetnéd egy új darabtól. Bővebben a modellről: link megnyitása link megnyitása
A hangszerhez igényes kemény tokot is adok, amit szintén én vásároltam. link megnyitása A gitárba beépítésre került egy Carlos Juan Double VIP hangszedő. Jelenleg ennek már egy újabb változata kapható, de alapvetően erről van szó: link megnyitása A szett 2 hangszedőt, egy húrlábba szerelhetőt és egy mikrofont tartalmaz. Amennyiben a hangszedő nem érdekel téged, kiszereltetem, miután végleges megállapodást kötöttünk. Ekkor az ár 230.000 Ft.- Ha mindenestül viszed, ajándékba adok mellé egy prémium minőségű laboga y kábelt, ami speciálisan ehhez a hangszedő-rendszerhez való, hogy egyszerre jöhessen mindkét hangszedőből a jel. Egyébként a hangszedők jele szabályozható, csak az egyik, vagy mindkettő is képes szólni.
Feltehetőleg minden kérdésre a választ megtaláljátok a linkek valamelyikén. Emellett keressetek bátran email-ben, telefonon. Ár/érték arányban kiváló hangszer és nem is csúnya.., alkalmi vétel!
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »