ESP Horizon Bass I bass guitar

January 8, 2019, 6:44 pm

Good condition [used]
EXCHANGE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Elsősorban cserélném igen ritka japán custom shop, original series ESP Horizon Bass I gitárom. Ez a közhiedelemmel ellentétben nem egy kifejezetten metálbalta, mivel Jerry Jemmott (BB King, Aretha Franklin, King Curtis and the Kingpins, stb.) és az ESP közös fejlesztéseként készült valamikor 89-91 között (de használt hasonló 5 húros, de PJ helyett JB hangszedőkkel szerelt ESP Horizon Bass-t a Metallica-ban Jason Newsted is, lásd a fotók között).

Mint minden ESP custom shop hangszer, ez a bass sem olcsó, viszont elég ritka. Még a pickupok is ESP-k, ilyet sem látni gyakran. Momentán egyetlen ugyan ilyen basszusgitárt látni a piacon, azt az Essex Recording Studios (UK) árulja a Reverb-ön:
reverb.com

Bővebb információ (ESP hivatalos oldal):
espguitars.co.jp

Még az ESP honlapján is úgy írnak erről a hangszerről, hogy ˝rare and coveted˝ (ritka és áhított www.espguitars.com ), ezért nem fogom elkótyavetyélni; cserébe elsősorban jóféle Fender Precision érdekel, de minden ajánlatot meghallgatok (viszont kizárólag minőségi basszusgitár-csere ajánlatokat várok).

Videók:



Csak jelzésértékkel: az ESP LTD utód ára is 520 000 Ft körül indul www.arukereso.hu/

Kösz, hogy benéztél!
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »