Guitars » Electric guitar » Gibson »     |   ALL from Gibson »

Gibson Explorer 2011 Limited Run Sat Ebony electric guitar

FOR SALE

Item number: "445719"   June 7, 2019, 12:24 pm


Report abuse : Report the problematic ad->
Condition : Like a new one [used]

Advertiser : Csabaa
Phone : +36703109919
Town : Budapest | Map ->

Price: € 525
169 000 Ft
Favorite: Add it to favorites
 
Gibson Explorer Melody Maker Satin Ebony, USA, Made In USA in 2011, Limited Run - a legolcsóbban kapható ebay japán behajózási árának 700-800 eur/dollár körül mozgó értékének kétharmad áráért eladó alkalmi villám áron, a használt ár / street price feléért/kétharmadáért ahogy írni szokták, egy-két napig, vagy amíg a kiszemelt csere gitár még meg van...csere nincs és alku van, de csak komoly érdeklődőknek egy eredeti méret- és márka-azonos Gibson fekete koptató a vadabb dark/goth metal, nu metal külső kinézet helyreállítására.
Gibson Explorer 2011 évi ritka, limitált kiadású Satin Ebony gitár eladó eredeti tokjával, papírjaival, eredeti koptatójával a legolcsóbb jelenlegi és ritkán is előforduló Gibson Explorer, és az egyik legolcsóbb itthoni Gibson áron.

Modifikált cserélt EMG aktív hangszedővel és a szakszerű hangszerész általi cserével értékében növelt gitár hangzásában tovább javult a gyári állapotához. A szuper hangú eredeti aktív EMG 81 gitár hangszedő humbucker, kerámia mágnes a hídi pozícióban éles, átható hangzást ad, jól modifikálva a Gibson gitárt, ami az eredeti fekete koptatójával és választható pick uppel helyre is állítható, ennek és a minimális, hátsó övcsati festékkopást kivéve gyárinak mondható, 90%-os bundokkal rendelkező kényelmes nyakú hangszer most 11-es húrokra van beállítva.
Cserélhető is értékes, értéktartó hangszerre, kiegészítőre,a csereár 240 e ft.
Nobody uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »