GREG guitar amplifier

March 11, 2019, 11:15 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladnám sosem használt Greg fejemet.

2-3 óra üzemidőt raktam bele 1 év alatt, nem sikerült kikísérleteznem, hogy lenne ez jó nekem. A régebbi hirdetésekben olvasni lehetett hogy ez 25 Wattos, meg hogy az EL84-et meg a 6V6-ot lehet egyszerre hajtani. Hát ennek én is bedőltem, mert nem vagyok műszerész, úgyhogy igényelt egy kis beavatkozást, miután lelevegősödött egy cső benne a rövidke együtt hajtás után. Párban lett cserélve benne akkor már a két EL84, munkapont és előfeszültség állítva lettek, idióta biztosra lett módosítva a kapcsoló benne (nem tudod egyszerre hajtani az EL84-et meg a 6V6-ot), kapott egy plusz biztosítékot, minden szép és jó lett Bex keze munkája által. (A különbség a 3. és a 4. képen látható.)

További lehetőségek a berendezéssel:
Ha tetszik egy fajta csőnek a hangja, akkor lehet 4 ugyanolyan csövet beletenni, akkor viszont át kell tekerni a kimenőtrafót ( így lehetnek 4, 8 16 Ohmos leágazások is). Akkor tudni fog 30 Wattot.

Nekem ehhez nem volt türelmem, de biztos valakinek lesz, vagy megfelel majd így. Jelenleg a torzat nagyon tudja és elég sok mélye van, de mivel Fendertiszta-buzi vagyok, nem sikerült megszelídítenem.

Jelenleg:
Kapcsolható EL84/6V6 végfokcsövek.
ECC83 élőfokcsövek.
15-18 Wattot tud.
8 Ohmos ládakimenet.

Kb. 15 éves a cucc, nálam szobában pihen, mert sosem volt hozzá ládám, másokén próbálgattam, és szerviz után fél évvel most sikerült rávegyem magam, hogy meghirdessem. Valahol van hozzá az orosz 6V6-ból tartalék, amit az előző tulaj adott hozzá, illetve nem emlékszem volt-e hozzá tápkábel, de adok szívesen.

Jelenleg Érden van a berendezés. Itt ki lehet próbálni, ha hozol hozzá ládát, de Budapesten is megoldható. Oda nem feltétlen kell hozni ládát, de jobb ha a sajátodat hozod, mert nem tudom garantálni, hogy a cimbik termében ott lesznek még azok a ládák,amiken én is próbálgattam.

Ja és megoldható, hogy elviszem valahova a környéken.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »