- Disaster Area DMC 3XL Gen 3 effect pedal

February 26, 2019, 10:44 pm

Brand New
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó ez a remek MIDI kontroller !



A Disaster Area egy amerikai cég ami kifejezetten MIDI kontrollerek, hurok-kapcsolók, illetve az ezekhez szükséges kiegészítők gyártásával, és fejlesztésével foglalkozik . A szóban forgó - egyébként legújabb - modell az egyik legkompaktabb kisméretű kontroller a piacon ! Ezzel kezelhető egy, vagy akár 3 MIDI-zhető pedál egyszerre is (utóbbihoz szükséges egy MIDI elosztó) !

A kompatibilis pedálok listája (és a teljes leírás angolul) itt a linken : www.disasterareaamps.com

A kontroller teljesen új ˝gyári˝ állapotú, karc mentes, csak kipróbált nem használt ! Én vettem tavaly de nem használtam még, mivel nincs kész a boardom még mindig ... Menet közben viszont változott a felállás, ezért erre nem lesz szükségem, így megválnék tőle . Ez itthon nem megvehető sehol én is külföldről vettem ! Legközelebb Németországban juthatsz hozzá ott ennyi az ára .. www.loopersparadise.de Ha keresnéd ebay-en is megtalálod (én is ott vettem amúgy), de ott rá kell még számolni itthon a 27% ÁFÁ-t, meg talán plusz vámot is a teljes árra (szállítással együtt) ami valószínűleg verné is, de minimum meg közelítené a német árat . Ezek tudatában lőttem be az árát .

Ha egy kompakt, jó minőségű MIDI kontrollert szeretnél bolti állapotban korrekt áron, akkor ez a hirdetés neked szól !

Házhoz szállítás DPD futárral belföldön megoldható a vevő terhére, díja 1.380 Ft, utánvétellel +1.000 Ft, személyesen Vácon vehető át !

Van még egy eladó EQD Organizer pedálom is, gsfanatic.com ha a kettőt megveszed engedek az árból !

No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Special offer

Ampeg Liquifier
Ampeg Liquifier