Marshall DSL40C 40 wattos fullcsöves gitárkombó guitar combo amp

February 8, 2019, 10:02 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó egy hibátlan műszaki és szép esztétikai állapotú Marshall DSL40C 40 wattos fullcsöves gitárkombó lábkapcsolóval együtt..
Csere, beszámítás nem érdekel. Budapesten kipróbálható.
Adatok:
• Fullcsöves gitárkombó: igazi, telt Marshall hangzás, a kis méret ellenére, brutális hangerővel
• Felezhető teljesítmény: 40/20 Watt (Pentode/Triode állapot), így kisebb hangerőn is elérhető a kihajtott, dögös hangzás
• 4 db ECC83 előfok- és 2 db EL34 végfokcső
• Nagyteljesítményű 12˝-os Celestion Seventy 80 hangszóró
• Két, lábbal kapcsolható csatorna Classic Gain és Ultra Gain mindkettőnél kapcsolható újabb mód is (clean/crunch és Load1/Load2), ezáltal a leglágyabb jazztől a modern metálig mindenre használható, akár effekt pedál nélkül is
• 5 sávos hangszínszabályozás: a megszokott magas, közép mély, és presence mellett Resonance is helyet kapott
• Digitális zengető (Reverb) külön-külön a 2 csatornára (lábbal kapcsolható)
• Bypassolható effekt hurok
• Kiemelkedő ár/minőség viszony

Az új DSL megőrzi a korábbi zászlóshajó JCM2000 klasszikus Marshall csöves hangzását, ugyanakkor attól eltérő, klasszikus, mégis modern kinézettel, modern funkciókkal, és kiváló árral rendelkezik.
Két csatorna, mellyel a csillogó tiszta hangzástól a legnagyobb torzításig minden elérhető. Mindkét csatornán kapcsolható gain szint. A clean csatornán a tiszta és a crunch hangzás között választhatunk a kapcsolóval, míg az ultra csatornánál hagyományos lead és ennek egy még jobban meghajtott verziója között.
A funkciókat tekintve tartalmaz egy új pentóda/trióda kapcsolót a hátlapon, amely felezi a kimenő teljesítményt és ehhez hozzáállítja a hangzás teljes karakterét is. Új funkció ezen kívül a toneshift gomb, amely az erősítő közép karakterét változtatja, és egy deep kapcsoló (a 40 és 100 W-os modellek esetében egy változatatható resonance potival van helyettesítve) az extra basszus érdekében.
Az erősítő ezen kívül tartalmaz egy kíváló minőségű zengetőt is.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »