Peavey 6506+ guitar amplifier

October 30, 2018, 11:09 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó Peavey 6505+ gitárerősítő fej + Hughes & Kettner CC412AC30 (V30) láda!

A Peavey fejen két modifikáció lett végezve: egyrészt egy master volume került beszerelésre, így kis hangerőn is kihajthatóak a végfokok, ami kis/közepes klubban, vagy probateremben rendkívül praktikus funkció. Másrészt pedig az eredeti labkapcsoló csatlakozó 2 db jack csatlakozóra lett cserélve, így a gyári lábkapcsoló hiányában is bármilyen jackes lábkapcsolóval irányítható a fej.

A H&K láda V30-as Celestion hangszórókkal szerelt, brutálisan szól a fejjel! Nekem a Peavey sajat ládája sosem jött be, a Mesa Recto Oversized láda pedig túl nehéz szerintem, de ez a H&K láda megközelíti megszólalásban, viszont nem nehezebb egy Marshall 1960-asnál. A ládához jár egy kissé viseltes, de elnyűhetetlen vastag szivacsos huzat.

A célom a fejláda egyben történő értékesítése lenne, és az ilyen érdeklőket fogom prioritásba helyezni! Így egyben 300.000 Ft-ért vihető a cucc! A fej külön pedig 180.000 Ft. (A ládát külön csak akkor fogom hirdetni, ha a fej elment, ebben az esetben ára 160.000 Ft lesz.)

Csere kizárólag Sennheiser ew 300-as fülonitorra érdekel (G3, vagy G4, 500 körüli Mhz frekvenciatartománnyal)!

Kipróbálható a Budapesten, a Népliget közelében. Bármilyen technikai kérdésre szívesen válaszolok emailben, vagy telefonon, ha küldtök telefonszámot!
(Bocs az elforgatott képekért, az oldal fejlesztői igzán kijavíthatnák már ezt a hibát...)

read the test »
Full points in the review: 7.8 ponits

read the test »
Full points in the review: 7.8 ponits



You can read all the reviews from our members here »



Special offer

Vox AC15C2
Vox AC15C2