Line6 POD X3 Live multi-effect processor

September 26, 2018, 11:07 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

...-Sziasztok !-Eladásra kínálom kihasználatlanság miatt Line 6 Pod X3 Live Multieffekt processzoromat ..-én elviekben a 3. gazdája vagyok!..-az előző -első tulajok aktív koncertezőkként sokat használták ..én néhány koncerten,próbateremben ..-de többnyire csak pihen!Látszanak az évek ,de nincs megkopva! ..(-igaz most jól jött ,hogy még megvolt, kisegített a két utolsó koncert alkalmával!)..-Bevallom számomra túl bonyolult !ill. szintén számomra lehetetlen kihasználni a valós lehetőségeit!!! -4 csatornán a megfelelőnek tűnt hangminta ..használata ..hangoló -hangerőpedál..-Nem csak ennyire érdemes ! - Készítettem hozzá egy tároló -szállító ˝dobozt˝ rétegelt lemezből. amiben még egy + pedált is el lehet helyezni ..-ill. a jack és tápegység is elfér.- a táp -és egy vadi új nyomtatókábel is jár hozzá.
Posta -futár nem szívesen !..- a dobozában tuti nem sérülne meg!-viszont felelősséget semmiképp nem vállalok érte!!! ..,de ha utamba esik talán szállítani is tudom .(-Időnként Szolnokra és Debrecenbe is megyek..) Kipróbálható előre egyeztetés után Jásziványon!
Az ár irányár ,- elsősorban kp-re van szükségem .beszámítás ,csere érdekelhet értékegyeztetéssel! pl. : jó állapotú, 212 kombó részére kerekekkel szerelt ˝alsó tálcás˝ Rack -re -a szükséges belső méretek: sz. min. 66 cm Mag.: 56 cm ,vagy ez felett. mély. : 30 cm ,ill. S szériás Ibanez modellre pl. S 470 stb.
Több dolgot hirdetek ,ha más is érdekel megbeszélhetünk egy összesített vételárat...-vagy csere értéket.
-Írj-hívj. -Köszönöm ,hogy megtekintetted a hirdetésem.

read the test »
Full points in the review: 8.8 ponits

read the test »
Full points in the review: 8.8 ponits

read the test »
Full points in the review: 8.8 ponits



You can read all the reviews from our members here »



Special offer

Aguilar DB925
Aguilar DB925