Trace Elliot GP7 Series 6 bass guitar combo amp

June 22, 2018, 10:35 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó a képeken látható remek Trace Elliot basszuskombó (kérésre a szintén képeken látható robosztus konténerével, ami + 25.000 Ft). Néhány apró burkolati sérüléstől eltekintve nagyon jó állapotú a kombó, nagyon kellemes hangú cucc. Koncerteken is és próbákon is használtam, megállta a helyét. Néhány paraméter:

- Az erősítő tranzisztoros, 100 W teljesítményű
- Hangszórója 15 inches, 250 W telejsítményű
- Inputok: aktív / passzív input, line in
- Outputok: line out (jackes), fejhallgató kimenet
- 7 sávos grafikus EQ
- külön potival szabályozható a bemeneti jelszint és a kimeneti hangerő

Megbízható, tiszta, ütős hangzás jazzre, funkra, reggaere, rockra… Mélyebb technikai részletek kérdésében nem vagyok hozzáértő, elégedett felhasználója voltam, szerencsére nem kellett belenyúlni. A konténert külön nem szeretném eladni. Eladni szeretném a cuccokat, cserélni nem, más érdeklődési körhöz szükséges eszközökhöz szeretném most átcsoportosítani az árát. Köszönöm a megértést! Annyit még, hogy főleg mobil (autókázós) érdeklődőknak, vagy Vas megye környékén élőknek ajánlom, mert nem szeretném postázni, én is akkor leszek nyugodt, ha kipróbálás, átnézés után viszi el a vevő.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »