Line6 Dream Rig gitár+effekt+csöves erősítő more in one

June 24, 2018, 3:36 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Sziasztok,

Eladóvá vált Line6 Dream Rigem. Tartalma: James Tyler Variax 89f+HD 500X+DT 25 combo. Külön-külön is jó cuccok, de együtt lényegében bármilyen gitárhangzást meg tudnak szólaltatni, egy lábkapcsolással. A youtube-on millió video van róla: www.google.hu
Lényege: a JTV89f a saját pickupjai mellett 27 modellezett hangzást is tud, és a hangolás is húronként +/- egy oktávval állítható. Gyári modellek és hangolások mellett a Workbench szoftverrel egyedileg is variálhatók a beállítások (pickupok száma, fajtája, elhelyezkedése), a beállított hangolásokon kívül három mozdulattal teljesen egyedit is menteni lehet a gitár potijaival (is). A DT25 csöves végfokja a 4 klasszikus erősítő-topológia között fizikailag váltható (nem digitálisan), ezek: Fender, VOX AC30, Marshall, Mesa-Boogie Dual Rectifyer, és egyéb paraméterek is állíthatók (triode/pentode, class A/AB). Az erősítő önállóan is váltható, bármelyik konfiguráció beállítható és menthető a két csatorna bármelyikén. A HD 500X-szel összekötve az azon beállított hangzások az erősítőt és a gitárt is egyszerre váltják, egy lábkapcsolással, úgy, hogy az erősítő automatikusan vált az effekten beállított 32 erősítő megfelelő csöves végfokváltozatára.

Főbb jellemzők:
JTV89f:
Mahagóni test, jávor nyak, 24 bundos rózsafa fogólap, 2 felezhető James Tyler humbucker pickup, satus piezos Graphtec floyd rose tremoló, 5állású kapcsoló, “vérvörös˝ szín, vadiúj 10-52es húrok. A gitár egyetlen sérülést szerzett még az előző tulajnál, profi hangszerész javította (lásd kép). A tokja kissé viseltes. Összes tartozékával együtt adom.
A HD500x teljesen hibátlan, gyári dobozával együtt adom. A képen látható tok nem része az ajánlatnak!
A DT25 25/10wattos (+éjszakai mód); még a gyári szoftver van rajta, nem frissítettem.
Állapot látható a képeken. Komoly érdeklődők Bpen kipróbálhatják, előre egyeztetett (általában reggeli v késő esti) időpontban.

Együtt szeretném eladni, ennyiért. Beszámítani, cserélni most nem tudok, kösz.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Related ads