Ibanez FL - 301 DX pedal

January 13, 2019, 7:42 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Hali!

MOST EGY BEFEKTETÉSEM MIATT OLCSÓBBAN TUDOM ADNI A PEDÁLT! :)

Eladó egy (nem minden áron, nehéz és hosszú megfontolás után) egy nagyon ritka ELSŐ SZÉRIÁS (`80-`81) Ibanez FL - 301 Dx pedál! A képen látható állapotban, hibátlan műszaki állapotban! Tudtommal csak egy poti lett kicserélve rajta mert a másik elkopott és működés képtelenné tette a pedált.
NEM CSAK GYŰJTŐKNEK AJÁNLOM, AKTÍV HASZNÁLATRA IS TÖKÉLETES! Ez atom támadás ellen is véd.. :D
Eladásom oka: Sajnos... sajnos nem tudom a zenémbe beleilleszteni a flanger hangot... :/ és hát ezt a pedált jobb ha használja valaki, mert iszonyatosan jól szól. De komolyan nagyon meleg és vintage hangja van... itt kezdődött szinte a flanger szound... :)
Nem csoda hogy ebayon is 60-80e ft ért megy!
Nem is szaporítom a szép szavakat, a legenda az legenda... :)
FELHÍVOM MINDENKI FIGYELMÉT HOGY EZ A DX SZÉRIA, NEM A SIMA ÉS EBBŐL JELENLEG 3 VAN ELADÓ KÜLFÖLDÖN... :) ez a 4. és nem kell a külföldi postázással szenvedni, 3-4 nap és megkapod! :)
Árral kapcsolatban ajánlatokat várok!! (ahogy az előbb említettem az ebayos árakat... ahhoz mérten szeretném kérni az ajánlatokat!)
POSTA mehet a vevő felelősségére és terhére!
CSERE/BESZÁMÍTÁS hááát legyen az hogy írd meg mit hogyan merre szeretnél és majd meglátjuk! :D Max nemet mondok semmi baj nem történik! :D
Egy kis ízelítő:


Specs.:
-> Képek

Írj nyugodtan! kb 24 órában elérhető vagyok!
Köszi hogy benéztél! :D
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »