DV Mark DV NEOCLASSIC 112 SMALL loudspeaker

November 2, 2018, 6:15 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Sziasztok!

Eladó ez a nagyszerű 112-es hangfal. Nagyon könnyű...... nem fog tőle leszakadni a kezed! Kis méretű.... kényelmesen elfér még egy kisebb autóban is! A DV Mark Custom hangszórójának köszönhetően hatalmas(150Watt) és választékos hang! Imádni fogod! :) (valójában bármilyen stílusra jó)
Nagyon ritkán kerül fel belőle eladó, annnyira bevált, zseniális a hangfal, hogy senki nem akarja eladni! Többek között Alapi István is használ belőle 1-2 darabot.

Jár hozzá egy profi tok is (Veiger). Elől hátul merevítés a tokban, minimalizálandó a sérülés esélyét. Nagyon könnyű és praktikus tok. Az egész cucc tokkal együtt 8 kiló körül van. A barátnőd is mosolyogva elsétál vele akár. :)

Sérülés és karcmentes, gyakorlatilag új állapotban van!!! Mintha a boltból most hoztad volna ki! Az eredeti doboza is megvan hozzá!

Spec:
DV Mark DV NEOCLASSIC 112 SMALL: gitár hangláda: 1x 12˝ Neoclassic DV Mark custom-made hangszóró, 150 W teljesítmény, 8 Ohm impedancia, méretek: 485 x 465 x 270 mm, súly: 8.3 kg
Link:
www.dvmark.it/
(A megadott telefonszám végére az utolsó két nulla nem kell. Csak kijelzett hívószámmal érkező hívást tudok fogadni.) Csere/beszámítás nem.
További szép napot kívánok!
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Special offer

Vox AC15C2
Vox AC15C2