Marshall Valvestate 8010 guitar combo amp

February 23, 2018, 8:51 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Marshall Valvestate 8010 gitárerősítő. Készült Nagy-Britanniában a 80-as években. A népszerű Valvestate család legkisebb, de egyik ˝legmorcosabb˝ darabja. 10 wattos teljesítménnyel otthoni gyakorláshoz, kisebb klubos megszólaláshoz, vagy az előlapi vonalkivezetéssel nagyobb vircsaftra is képes. Minden porcikájában eredeti! Műszakilag és esztétikailag is makulátlan!
Ha mégis zaklat a család, hogy hangos, akkor ott van a fejhallgató kimenet. Tiszta és torzított csatornája a Marshalltól megszokott minőséget képviseli. Könnyű, kicsi helyet foglal, korát tekintve egy letűnő időszak kiváló minőségben megmaradt darabja.
Csak úgy adom el, hogy ragaszkodom ahhoz, hogy kipróbáld, lehetőleg a saját hangszereddel. Szállításában rugalmas vagyok, akár vidékre is eljuttatom, megegyezés szerint. Írj, vagy hívj bátran. Kipróbálható Zuglóban, de mint írtam a szállításban rugalmas vagyok, ha kell, hozom-viszem. Csere NEM!

No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »