DV Mark Multiamp Mono guitar amplifier

August 15, 2018, 8:31 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Sziasztok!

Eladó a ma kapható egyik legjobb modellező cucc. Előfok, végfok, erősítő és hangfalmodellek, effektek egyben! Bármilyen, műfajban, bármilyen célra tökéletes megoldás egy gitárosnak. A mérete nem nagy (szállításnál nagyon praktikus) , súlya szintén tökéletes. (4.3kg)
DV Mark midipedáljával, ami közel 100.000Ft-ba került (nagyon apró de teljes értékű midipedál, melynek súlya csupán 560gr!!!) és eredeti DV Mark hordtáskájával (közel 30.000Ft újonnan!), ami kézben is vihető, vállra is vehető.

Csak felkapod ezt a kis erőművet és minden megoldva! Használható közvetlenül a PA rendszerhez kötve, úgy is zseniális a hangja. Ez esetben még a hangfal cipelést is megspórolod magadnak! :) (Próbákon én így használtam)
És, hogy nem a sztereó változat? Úgy véled, a 150 vagy 250 watt kevés lenne? Vagy a híres Marshall, Engl stb. fejek sztereók? Ugye, hogy nem... Ez a mono változat tökéletes megoldás mindenkinek! PA-ra kiküldve pedig ugyanazt sztereó változatot kapod, mint amit a sztereó multiamp tud. Csupán hangfalakat használva nem sztereó.
Tehetsz hozzá egy vagy akár két ládát is.
Műszakilag tökéletes állapotban van. Külsőre is majdnem hibátlan, a házán található 1-2 kisebb karc. Az előző tulaja rackben tartotta, így sikerült neki pici meghúzni 1-2 helyen. Működését nyilván nem befolyásolja.
Természetesen a legfrissebb, az 5.1-es firmware-el. 2018 szeptemberig garanciás!


www.dvmark.it/
www.dvmark.it/

Spec.:
www.muziker.hu

videók:





(A megadott telefonszám végére az utolsó két nulla nem kell. Csak kijelzett hívószámról érkező hívást fogadok.) Csere-beszámítás köszönöm, de nem aktuális.

További szép napot kívánok!
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »