Fender FM100H 100 wattos fej és FM412 döntött láda, amplifier head and cabinet

February 27, 2018, 1:45 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó a mellékelt képeken látható, egy jó műszaki és aránylag szép esztétikai állapotú Fender FM100H 100 wattos gitárerősítő fej + lábkapcsoló és a hozzá tartozó 4.db. kerékre szerelt, FM412 döntött gitárládával együtt ( 4db. 300.mm átmérőjű Special Design ˝Sound-Tested˝ 16 ohm, 50 Watt hangszóróval szerelt ).
FONTOS megemlítenem, hogy szakember az 1-es csatorna bemeneti érzékenységét úgy állította be, hogy a hangerőszabályzóval a teljes teljesítményt ( Zenei teljesítménye így : 130.W. a torzítása oszcilloszkóppal vizsgálva maradt a
gyári %-ban ) a teljes hangerőre fel tekerve ( azaz a 10-esre ), összességében úgy szól most, mint egy Feneder csöves erősítő !
Ezzel a feltuningolással a gyengébb minőségű gitárok is teljesen ki tudják hajtani az erősítőt a max. teljesítményig, ha pedig nagy jelet leadó gitárt szeretnénk használni, akkor meg a 2-es gyári érzéketlen bemenetet lehet használni !
Potencióméterek nem recsegnek, adok hozzá még egy 2-es ( utángyártott, az eredetivel megegyező ), lábkapcsolót is, amivel a tiszta és a torzított (+ boos ) csatornákat lehet kiválasztani.
Az erősítő és a hozzá tartozó hangláda, hozza a szép tiszta ˝ FENDERES˝ hangzást, a torzító szintén a fenderre jellemző hangzást biztosítja, ezt lehet ˝BOOS˝-tolni, továbbá ˝MID CONTOUR˝ kapcsolóval, még öblösebb torzítást beállítani.

Az erősítő tesztelés linkje:
gsfanatic.com


Adatok:
Fender FM 100h
100 Watt/4 Ohm
Normal és Drive (More Drive kapcsolóval) csatorna
1 db 4-Ohmos hangfal kimenet
lábkapcsoló Jack (opcionális lábkapcsolóval torzítás váltás)
Normal csatorna: hangerő, magas, mély
Drive csatorna: Drive, hangerő, csatorna váltó kapcsoló, magas, közép, közép kontúr kapcsoló, mély
zengető
effekt hurok: előfok kimenet, végfok bemenet
súly: 12.2 kg

Fender FM 412
4 ohm
4-12˝ Special Design ˝Sound-Tested˝ 16 ohm, 50 Watt hangszóró
1/4˝ Jack
súly: 43.99 kg
méretek: (magasság, szélesség, mélység): 76 cm, 74.9 cm, 36.3 cm

Linkek az erősítő hangzásokról:






Irányár: 78 000 Ft KP-ért, csere nem érdekel.

Kipróbálható, 2310 Szigetszentmiklóson, mobilon ( a megadott telefonszám utolsó 3.db. nullát el kell hagyni ), illetve e-mailon is tudunk időpontot egyeztetni, szükségesetén 20.km-es körzetben a szállításban is tudok segíteni.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Related ads