Line6 Spider III 2x12 150W guitar combo amp

April 13, 2018, 11:34 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó egy használt, hibátlan állapotú Line6 Spider III 150W-os gitárkombó, saját pedáljával.

- 4 csatorna, 400 preset

A Spider III úgy működik, mint egy 4 csatornás erősítő. A hangszín potméterek fölött látható A B C D feliratú LED sor is erről árulkodik. A csatornaváltással a memóriában elmentett bármely, tetszés szerinti 4 erősítőmodell hívható elő. Csatornaváltást manuálisan a gombokkal is végezhetjük, de színpadi helyzetben valamelyik FBV lábkapcsolóval valósítható meg. Bármely erősítő modellt hívjuk be, a csatorna hangereje beállítható és elmenthető.
A Spider III összesen 400 presetet, azaz előre elkészített hangszínbeállítást tartalmaz. 36 memóriahelyre a felhasználó tölthet be saját beállításokat. A presetek közül 250 neves gitárosok hangszínei, míg 150 preset ismert zenékben hallható hangszínek szerint vannak megjelölve. Ez a gitárerősítő nemcsak a hobbistáknak, hanem a minden este fellépő dolgozó gitáros számára is egy nagyszerű eszköz.

- Effektek

A Spider III előlapján van két forgatógomb, egyikkel a modulációs effekteket hívhatjuk elő, mint a Chorus/Flanger, Phaser, Tremolo. A negyedik állásában kikapcsolható. A másik gombbal a Delay alapú effekteket választhatjuk ki. Delay, Tape Echo, Sweep Echo. Nagyszerű dolog, hogy a Reverb külön potméterrel keverhető hozzá a hanghoz, így könnyedén tudunk multieffektezést csinálni sok sok összeállításban és tetszőleges beállításban.

Az ár fix, csere köszi nem.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »