Rental » Vehicle leasing » - »     |   ALL from - »

- Ford Tranzit vehicle leasing

FOR SALE

Item number: "399683"   January 15, 2018, 12:38 pm


Report abuse : Report the problematic ad->
Condition : Like a new one [used]

Advertiser : Szöllősi Property Kft.
Phone : +36301967772
Town : Budapest | Map ->

Price: € 32
10 000 Ft
Favorite: Add it to favorites
 


Buszbérlés zenekaroknak!9-személyes, dupla klímás, sötétített ablakú Ford Tranzit kisbusz óriás csomagtérrel, ahová minden cucc befér!Dupla klímás, hat sebességes, tempomatos kisbusz. Kivitele hosszított, magasított. A magasítás növeli a hátul ülők komfortérzetét; a hátsó utastér külön hűthető/fűthető. A hosszított kivitel gondoskodik arról, hogy nyaraláskor, síeléskor az összes utas csomagja, sífelszerelése kényelmesen elfér - nem véletlen, hogy ez a legkeresettebb típus a kisbuszok között.Bérelhető kisbuszunk ára tartalmazza a belföldi autópálya matrica díját.

A kisbusz napi bérleti díjai minden esetben nettó árak, melyek a 27%-os Áfá-t nem tartalmazzák.Bátran ajánljuk azoknak, akik nagyobb családdal, barátokkal közösen bérelnének ki egy rendkívül kényelmes, nagy csomagtérrel rendelkező, a hátsó utastérben is tökéletesen klimatizált, sötétített ablakokkal rendelkező kisbuszt.Amennyiben külföldi utazásához, nyaralásához bérelné ki kisbuszunkat úgy ennek sincs akadálya, amennyiben úticélja Nyugat-Európában található.Felhívjuk kedves bérlőink figyelmét, hogy a normál nyitvatartási időn (H-P 8:00-18:00) kívül eső bérlések esetében, hétvégén és ünnepnapon +3000 Ft telepnyitási díjat számolunk fel.
You can contact for this ad only by phone.
Nobody uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »Related ads