KSP Stratocaster electric guitar

November 29, 2017, 11:45 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Váratlan kiadások miatt kénytelen vagyok megválni egy-két hangszeremtől.
Eladó egy szép állapotú KSP nyakú Stratocaster, Kovács Sándor hangszerkészítő mester munkája.
A gitár teste éger (ez nem KSP, feltehetően a 2000-es évek közepéről származó Squier), a nyak pedig nitro lakkozású juhar, 22 medium jumbo bunddal, karaktere leginkább a Fenderek Deep C ill. D nyaktípusára hasonlít (tehát az átlagosnak mondható C-nél masszívabb), a rádiusza kb. 9.5-ös lehet. Leginkább az amerikai Highway 1 Strat-ok nyakára emlékeztet.
A hangszedők: két darab Fender Custom Shop Texas Special, és egy darab Dimarzio DP 188, ami egy single coil méretű humbucker. Ettől a gitár hídi állásban morcos rockhangzás előállítására képes, jól harmonizál high gain hangszínekkel is. A kapcsolók és a potik japán gyártásúak.
Összességében meglehetősen autentikus Strat-érzést ad a gitár, ám az építési- és anyagminőség, valamint a remek hangszedők miatt szebb hangú és jobb hangkitartással is bír, mint egy átlagos mexikói Stratocaster. Állapotára nézve egy kisebb - hátul, az alsó szarvon látható - leütéstől eltekintve hibátlannak mondható.
A hangszert nem adom postára, viszont komoly érdeklődő számára a házhozszállítás benne van az árban. Csere ezúttal nem érdekel, de némi alku belefér.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »