TC Electronic Twin Impact audio interface

December 7, 2017, 9:35 pm

Brand New
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladnám TC Electronic audio interfészemet, sosem használtam, dobozzal, összes papírral együtt. Cserét nem szeretnék, ha bármely kérdésetek merülne fel, kérlek, keressetek.

TC Electronic Impact Twin audio interfész: az Impact Twin egy csúcsminőségű audio interfész, ami forradalmi technológiákat vet be azért, hogy ugyanolyan jól szóljon a számítógéppel rögzített anyag, mint amilyen jól a saját füleddel hallod...

Az eszközön található két mikrofon-előerősítő az IMPACT III-as technológiát használja, ami három fázisban történő magas szintű processzálást foglal magába. Csúcs-minőségű és nagyon rugalmas mikrofon-előfok, kiváló 24bit/192khz-es konverzió, és ezeken kívül a felvételnél használatos Channel Tools, ami lehetővé teszi, hogy a hangzásodat úgy alakítsd és formáld, hogy a lehető legjobb minőségben tudj rögzíteni.

Az IMPACT III mikrofon-előfok a legjobbat hozza ki bármilyen mikrofonból. Legyen szó a legjobb csöves vintage mikrofonról, a szűk költségvetésből gazdálkodók körében népszerű olcsó kondenzátoros darabról, vagy akár egy dinamikus kézi mikrofonról, az Impact Twin-t az elejétől kezdve úgy tervezték, hogy a lehető legmagasabb jelszinttel tudj a DAW-odba rögzíteni. Akár hangszeres-, vonalszintű, vagy mikrofonos felvételről legyen szó (fantom táp használatával, vagy anélkül), az Impact Twin, és az IMPACT III-as előfok úgy működik, ahogy várod.

De hiába van csúcs előfokod, ha a jelútban levő konverter nem végezné a dolgát megfelelően. Az Impact Twin-ben a mintavételi frekvenciát 44.1kHz-től 192kHz-ig választhatod ki, Annak érdekében, hogy a lehető legszebben szólj, és hogy a legfontosabb tranziensek is megfelelően legyenek kezelve.

A jelúttal kapcsolatban folytatott több éves kutatás eredményeként az Impact Twin rendelkezik a legfontosabb sávolásnál használt eszközökkel: a beépített hangszínszabályozóval, kompresszorral és De-esser-rel gyorsan, egyszerűen és észrevétlenül szelidítheted meg, legyen szó bármiről, amit felveszel.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »