TC Electronic NM-1 Nova Modulator multi-effect processor

November 27, 2017, 12:41 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó egy használt, kiváló állapotú T.C. Electronic NM-1 Nova Modulator effekt pedál.

Soha ezelőtt nem volt ennyi elismert TC modulációs effekt egyetlen pedálba belezsúfolva. Hét ragyogó effektjével, beleszámítva a vadonatúj tri-chorus-t és through-zero flangert a Nova Modulator mindent megad, amit modulációs effekttől valaha is vártál ...és ezen felül még egy kis pluszt is.

- Hét stúdióminőségű modulációs effekt
- Dual engine felépítés
- Kilenc felhasználói programhely
- LFO szinkronizálás és trigger
- Tap-tempó
- Automatikus bemeneti szintszabályzás
- Sztereó be- és kimenet

Ezt a pedált elsősorban azoknak szánjuk, akik már tisztában vannak vele, hogy hogyan kell gitározni, és most ki szeretnék egészíteni az eszköztárukat, egy célszerű eszközzel, amivel a következő szintre vihetik a hangszeres játékot.

A pedál dual-engine felépítése lehetővé teszi, hogy nemcsak, hogy chorus, flanger, phaser, tremolo és vibrato effekteket használj, hanem akár kombinálhatod is a pedál A és B algoritmusát is, szinkronizálhatjuk a tempót köztük, és az LFO újra-triggerelheti a másik algoritmust, hogy pontosan ütemre változzon.

A Nova Modulator szinte végtelen lehetőséget nyújt algoritmusainak kombinálása révén, és közülük 9-et el is menthetünk igényünk szerint.

Csere köszi nem.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Special offer

Aguilar DB925
Aguilar DB925