Marshall JCM1C guitar combo amp

October 4, 2017, 12:19 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Marshall JCM1C full csöves kombó

A klasszikus JCM800 mai napig is nagyon népszerű. A legjobb hang persze akkor érhető el vele, ha a Master volume közel van a max-hoz. De ez sajnos a legtöbb esetben nem oldható meg, mert akkora hangerővel szólal meg, hogy a technikusok rögtön lehalkíttatják az erősítőt. De úgy elesünk a végfok cső kihajtásából eredő torzítástól. Ráadásul otthoni használatnál, próbahelyiségben sem tudjuk elérni ezt a túlvezérelt hangot. Ezt a hangzást a legtöbb Marshall tulajdonos még soha nem is hallotta, és nem érti, miért nem szól olyan jól az erősítője, mint amiket a kedvenc együttesektől hallott. Arról már nem is beszélve, hogy a 25-30 kilós erősítőt, ráadásul a ládát cipelni sem könnyű feladat.

De itt a megoldás: ez a kis JCM1C. A hangzása olyan, mint a nagy JCM800 2204 vagy 2203 fejnek, vagy kombó változatainak. De mivel 0,1 Wattra vagy 1 Wattra is állítható, otthoni használatnál is elérhető vele a komoly fullra kitekert csőtúlvezérelt hangzás!
Ne tévesszen meg az 1 Watt, mert csöves erősítőknél az az 1 Watt próbahelyiségben is bőven elég hangerőt produkál. Ráadásul 8Ohm vagy 16Ohm-os ládára is ráköthető, ha kell a plusz hangzó felület vagy más hangzás.
Ami meg nagyon fontos, hogy a 9,6 kg-os súlyával, kis méretével, hozzá való védőhuzatával akár villamoson is cipelhető.

A Marshall erősítők 50. évfordulójára adták ki, 2012-ben, ezer körüli korlátozott példányszámban. Sok gyűjtő is lecsapott rájuk, így nagyon ritka. Angliában készült (nem kínai, indiai, stb...)

Íme egy kis példa a hangjára:



read the test »
Full points in the review: 9.2 ponits



You can read all the reviews from our members here »