Mákosamp Z50 guitar amplifier

August 13, 2017, 8:54 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó egy Mákosamp Z50 Máki boszorkány konyhájából. Februárban esett át teljes csőcserén azóta nem sokat ment. Máki ajánlására válogatott JJ EL34II van a végén, az előfokokban pedig válogatott JJECC83 és 82! (TAD rendelés!!) Lőrincz Attila (Protone!!) féle kimenő és háló trafók, válogatott alkatrészek, 50W csöves teljesítmény, katódbias (nem kell biast állítani), tömör vezetékes konstrukció, NYÁk mentes jelút.


Brutál jó tiszta hangzás, igazi csöves, meleg hang jellemzi, humbikkal nagyon feszes mélyek, és éneklős hang, single-coil hangszedőkkel csilingelős magasakat hoz a fej. Egy kórus+reverb párossal verhetetlen a clean csatin : )
Fél hangerő után megrottyan, elkezd kráncsulni, ami egy tyúbszkrímerrel megküldve tökös drive hangot produkál!

A torz csatin egy dögös blues/hard rock hanggal találkozunk. Iszonyúan összeszedett, teljes hangkép, teljes akkordokat lehúzva sem esik szét, végig értelmezhető a dolog. Szólók alatt egy delay+boosterrel énekel, harap és rettentően jól szól. Nem kása halmaz, semmi fölösleges zizi. Tompítva keményen hozza a dzsidzsit. Ez az a tipikus hard rock hang :))
Hangerő van benne rendesen, nálam kb 20% on jár a fej próbán, tud harapni rendesen :)

Túl sokat nem akarok írni inkább beszéljen a próba : ) Merthogy ki lehet próbálni, naná hogy ki lehet sőt, kötelező! Békésen próbateremben kívánságra nagy hangerőn meghajtható vagy Békéscsabán talán összetudunk hozni egy próbát a gitárboltban (ha kapok rá engedélyt :))

Egy Marshall 1960B ládán ami G12T75-el van töltve, valamint egy Tokai LS R9-es gitáron, a nálam megtalálható pedálboard-al (reverb, kórus, booster és hasonló lomok), vagy hozod a saját motyód és azzal tekergetsz, nekem mind1 ahogy neked kényelmesebb :) Postázni nem nagyon szeretnék, DE ha neked mindenáron úgy lenne az optimális, akkor a TE felelősségedre és költségedre elpostázom (bubis zacsiba tekerve 3 menettel, térkitöltő, dupla doboz stb stb csomagolásban!)

Telefonon elérsz bármikor, de ha lehet inkább e-mail-en keress, a munkahelyem miatt a telefon nem mindig megoldható. Bármi kérdésed adódik kérdezz bátran!! :)

ÜDV
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »