Guitars » Acoustic guitar 12 strings » Gear4music »     |   ALL from Gear4music »

Gear4music Dreadnought acoustic guitar 12 strings

FOR SALE

Item number: "378897"   January 18, 2021, 3:20 pm


Report abuse : Report the problematic ad->
Condition : Brand New

Advertiser : Kala TOP100 #1
Town : Százhalombatta | Map ->

Price: € 112
39 990 Ft
Favorite: Add it to favorites
 
Jól összerakott, természetes, meleg hangú gitár. csengését a jól megválasztott és szakszerűen összerakott , prémium kategóriás alapanyagainak köszönheti, mint pld. a korral egyre érettebbé váló, rezonáns fenyő.
Fedlap: Fenyő
Hátfal és káva: Sapelli
Felület: natúr
Nyak : Nata
Fogólap: Rózsafa, 19 bund

Gyári új, csak rendelésre !
Fontos megjegyzés:A 2021. Január 1-én hatályba lépő előírások szerint Nagy-Britannia közgazdaságilag, beleértve a vámügyeket is, a Európai Unió szempontjából harmadik országnak fog minősülni. Ez bennünket annyiban érint, hogy az onnan importált termékek vámeljárás alá fognak esni. Erről megkaptuk az első NAV tájékoztatást, melyből azonnal kiderült, hogy amint azt vártuk is, egy rendkívül bonyolult, bürokratikus, idő és költségigényes eljárás el nézünk. Ennek költségeit még nem is látni. Ezt mindenképpen szeretnénk elkerülni, mert ez a briteknek és nekünk sem jó. Mi a Gear4Music céggel erről már konzultáltunk. Ők első körben azt teszik, hogy amennyire tudnak, 3 raktárból ( brit, német, svéd) dolgoznak. Sajnos azt, hogy egy adott pillanatban melyik terméket honnan és milyen szállítási díjjal lehet lehívni, nem tudni, így sajnos az árváltoztatás jogát továbbra is fenn fogjuk tartani és ahogy eddig is tettük, minden esetben kéjük a érdeklődő vásárlóktól az egyeztetést.
Nobody uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »