Ändere auf Deutsch.     DeutschChange to English     EnglishCambiar a español     EspañolÁtváltás magyarra     MagyarZmeňte na slovenčinu     Slovenský

- keyboardist

October 22, 2018, 1:40 pm

LOOKING FOR

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

A retro-érzés jegyében, örömzenélés és fellépés céljából, egy jelenleg négy fős csapatba, gyakorlott billentyűst keres egy szólógitáros, egy ritmusgitáros, egy basszusgitáros, valamint egy dobos Zalaegerszegen. Komfortos próbahelyiség, saját felszerelés van, az induló repertoár nagyrészt begyakorolt. A zenei stílus dallamos magyar és angolszáz pop - rock, a 60-as 70-es évekből. Néhány fellépésünk négy/öt fős formációban már volt. Hárman nyugdíjasok vagyunk, korábbi időszakból származó zenei múlttal rendelkezünk. Próba heti egy-két alkalommal lenne.
Szándékunk szerint, szeretnénk előkaparni majd megosztani régmúlt emlékeinket és életérzéseinket, az egykori remek zenék leporolásával. Csak komoly érdeklődőket, jelentkezőket várunk. Nem kell, hogy profi légy, azonban nagyon fontos hogy ne csak a hangszeres tudásod legyen, hanem fejben is motivált legyél. Legyen benned kellő alázat a zene (gyakorlás) és a csapat (próbák, fellépések) iránt. Ha ezek nincsenek meg benned, kérlek ne jelentkezz!!
Érdeklődni ezen szaklap belső levelező felületén és a publikus telefonszámon lehet.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Related ads