Warwick ProFet 3.2 bass guitar amplifier

July 4, 2017, 8:00 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladóvá vált 1hónapja újonnan vásárolt, rackbe szerelhető Warwick fejem.

Az eladás oka csak az, hogy van egy megalomán gitárosunk, akinek a motyója mellett csendes légyszümmögésnek hallatszódik a 300W-os fej.

Mindösszesen 2 koncerten és 2 próbán volt beröffentve a cucc - szóval patika állapotnak örvend.

Ha még nincs kialakult képed a bőgő hangzásról, amit szeretnél, akkor mindenképp ezt a fejet ajánlom - ez a hang, mindenféle zenében megállja a helyét, szóval nem lősz mellé vele.

Egyéb jó tulajdonsága, hogy van elöl két füle (mégsem szatyor), amelyek védig a gombokat attól, hogy oldalról ne lehessen letörni őket.
Most, hogy itt a strandszezon gondolom te is szeretnéd kipattintani magad, hogy a strandon ne csak az árnyékban,pólóban kelljen bújkálnod. Hanem bátran villanthass egy kis bicepszet a sunáknak. Ezért ha a fülénél fogva elkezded pakolászni, 3x15 ismétlés után már is érezni fogod a hatását. Kicsit drágább, mint egy kondibérlet, de ez nem csak 1hónapra szól, és közben nem is kell elviselned az pro testépítők okoskodását és hónaljszagát sem.

Ha esetleg mérnöknek készülsz vagy már mérnök úr vagy, akkor a száraz tényekért és a részletekért kattints az ogaga.com-ra.
www.arkadiahangszer.hu

read the test »
Full points in the review: 9.2 ponits



You can read all the reviews from our members here »