Ibanez RG 350 EX-BK more in one

May 26, 2017, 8:57 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó sorba taszítom csodálatos gitáromat, de sajnos nem tudom kihasználni a hangszerparkomat és Ő az, akit ˝érdemes˝ eladnom. Váradi Peti festette át a gyári EX-BK-t. Jelenleg lilás árnyalatban tündököl, tökéletes a hangja. Majd töltök fel hanganyagot.
A képek között két tokot látsz, az Ibanez tokkal kerül 119-be a projekt, a másikkal 109, te döntöd el, melyiket szeretnéd. Tok nélkül nem adom, mert nem tudok mit csinálni egy üres tokkal . A tokok és a gitár is sérülésmentes állapotban vannak. Nem szeretnék alkudozni, POSTA KIZÁRT, futárral nem játszadozom, személyes átvétel van. Kérdéssel a meg nem említett óhajokkal telefonon elérhető vagyok 8-21ig minden nap. (Esetleg ajándékba van egy ibanez hevederem)

Ibanez RG 350 EX BK: elektromos gitár: RG széria, hársfa test, Wizard II juhar nyak, menzúra: 25.5˝ (648 mm), rózsafa fogólap, Sharktooth berakás, 24 Jumbo érintő, 2 x Humbucker IBZ INF3 / IBZ INF4 / Single IBZ INFS3 hangszedők, Edge III húrláb, 5 állású pickup kapcsoló, hangerő, hangszín, Gotoh hangolókulcsok
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »