Fender CyberTwin guitar combo amp

May 7, 2017, 11:42 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó egy Fender CYber Tween gitárkombó,2x65 watt...nagyon nagyot szól....sztereóban is......pl effektezés. 2db G12/100 Celestion van benne.....A cuccnak mindene eredeti, nem volt bele nyúlva.
Modellezős,de az elöfokban van egy cool-tube cső. Nagyon sokoldalú,meglepően jó hangú és komoly cucc. 84 gyári preset.... és 84 amit át lehet írni.......ezen kívűl 36 erősítő modell....ami külön használható,plusz sokféle effekt.....hangoló. 4 programm helyre el lehet még menteni a kedvenceket, amit 4 gombos lábkapcsolóval elő lehet hívni. Motoros faderek ,ami azt jelenti,hogy csatorna váltásnál a gombjai maguktól odatekerednek ahova kell....tehát egyszerű változtatni a beállításon ami egy gombnyomással el is menthető. Nagy színpadi cucc...kifogástalan állapotban, huzattal, angol nyelvű használatival....komoly kimenetekkel a hátulján ...és persze midizhető.
Van hozzá egy gyári midi pedál is azzal minden elérhető..2 expression pedállal /hangerő+effekt paraméter pl vau vagy visszhang hossza stb/...de ez külön téma nincs benne az árban ,mert 300 Euró volt .....kb. egy 50-es az ára. A cucc Kecskeméten lakik....
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Special offer

Vox AC15C2
Vox AC15C2