Alhambra 3F + AER AK30 electro-acoustic classic guitar

June 22, 2017, 8:49 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladóvá vált kategóriaváltás miatt szeretett Alhambra 3F gitárom a beépített AER AK-30-as elektronikával és TSC 3-as előfokkal. A hangszert másfél éve vettem, az elektronikát (piezo, két beépített mikrofon, előfok) tavaly nyáron. A lehető legjobban adja vissza a gitár hangját, a legjobb elektronika, amit valaha próbáltam! A zenekaromban ez az érzékenység azonban effektpedálokkal már hátránnyá vált, mivel túlságosan sokat vesz a többi hangszerből, és például egy delay-pedál már nem használható ilyen mértékű áthallással (ha csak a piezo szól, akkor természetesen igen, de úgy nincs értelme ennek a komplex elektronikának). Szóló előadáshoz, klasszikus, folk, latin formációkhoz az elérhető legjobb megoldás.

Cserélném esetleg újszerű Godin Multiac nylon gitárra (akár ráfizetéssel is). A gitárhoz ajándékba adok egy FX Cases félkemény tokot. Kipróbálható és átvehető Budapesten.

Élesben:


Akusztikusan (gitárhang Zoom H2-essel rögzítve):
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Related ads