Ibanez RGD2127 electric guitar 7 strings

April 17, 2017, 12:14 pm

Acceptable [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladósorba került az elmúlt 3 évben használt imádott gitárom. JAPÁNBAN gyártott prestige Ibanezről van szó, tehát nem bóvli. Első tulajdonosa vagyok. A műanyag nutját (szemöldök) marhacsontra cseréltettem hangszerésszel, mivel hangolódott, de ez már nem jelent tovább problémát. Iszonyat kényelmes gitárról van szó. Rendszeresen szervizeltem. Szépséghibái a képeken láthatóak. A festék ütődött le viszonylag sok helyen, mivel matt hangszerről beszélünk (tehát nincs védőlakk réteg a tetején), de ez a hangján semmit sem változtat. Mikor ezt először észrevettem, akkor fekete szigszalaggal ragasztottam le a kiálló részeket, így nem kopott tovább.
Iszonyat disznó szand, elegáns szólóhangzás, csilingelő tiszta: ez mind benne van. Kizárólag azért cserélném, mert az elmúlt 8 évben Ibanez gitárokat használtam, és kíváncsi vagyok milyen lehet egy más gyártmányú hangszer.
INGYEN adok hozzá Ibanez keménytokot is.

* Konstrukció: csavarozott nyak
* Menzúra: 26.5˝ (672 mm)
* Test: hárs
* Nyak: jávor-dió, 5 darabból illesztve
* Fogólap: rózsafa
* Berakás: gyöngy pont pozíciójelölők
* Hangszedő: V77 custom humbucker (nyak) / V87 custom
humbucker (híd)
* Elektronika: 1 hangerő, 3-állású pickupváltó
* Hardver szín: fekete
* Híd: Tight-End R-7 fix húrláb
* Kulcs: Ibanez
* Bund: 24 Jumbo
* Szín: matt fekete (ISH: Invisible Shadow)

A leütődések miatt adom ilyen kedvező áron, de egy minimális, nem pofátlan alkudozás még belefér. Ha azt nézzük, hogy az új ára 440000, akkor már ez is jutányos. :)
A képeken még a Cliplock van a gitáron, ezt azóta visszacseréltem az eredeti hevedertartóra.
Csere 7 húros Schecterre, PRS-re, LTD-re, vagy igazából akármi érdemesre jöhet szóba. Beszámítok BOSS zajzárat, esetleg Ibanez vagy MAXON ovedriveot.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »